Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Η Ωριά Αρκαδίας στα Social Media

Ζούμε στον 21ο αιώνα, έναν αιώνα που χαρακτηρίζεται από την πρόοδο του ατόμου σε όλους τους τομείς και κυρίως στον τομέα της τεχνολογίας.
Όπως είναι φυσικό δεν γίνεται το χωριό μας να μένει πίσω σε αυτόν τον ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης που παρουσιάζει η σημερινή εποχή.
Κατόπιν  αιτημάτων, στα οποία πολλόι ζητούν να μάθουν πως θα ενημερώνονται περαιτέρω για τα νέα του χωριού ,σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τις επίσημες πλατφόρμες επικοινωνίας μέσα από τις οποίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.




1. Η ομάδα μας στο Facebook: Ωριά Αρκαδίας 

Από τον Σεπτέμβριο του 2008, η ομάδα μας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ,λειτουργεί με διαχειριστές τους : Δήμητρα Ζαραφέτα, Κωνσταντίνα Κουτσιούμπη  και Κώστα Τσιλικα.
Αποτελεί το δημοφιλέστερο μέσο επικοινωνίας όλων των Ωριατών. Σήμερα μετράει 149 μέλη τα οποία όχι μόνο ενημερώνονται για τα δρώμενα του χωριού αλλά επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω δημοσιεύσεων.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να γίνεται μέλη της ομάδας και να ειδοποιήστε για κάθε τι που λαμβάνει χώρα.


2.Το blog μας :Το κάστρο της Ωριάς


Πρόκειται για το συγκεκριμένο blog. Δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2014, από την Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου. Με πλούσιο υλικό από κάθε εκδήλωση του χωριού μας καθώς και αναφορές σε παλιά ήθη και έθιμα, αποτελεί ένα παράθυρο επικοινωνίας στον κόσμο.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με 2 τρόπους.



i)Είτε γράφοντας μας στα σχόλια ,που θα τα βρείτε κάτω απο κάθε ανάρτηση μας,παρατηρήσεις και ερωτήσεις επώνυμα ή ακόμα και ανώνυμα .
ii)Είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα 


3.Το e-mail μας: oriakoinourias@gmail.com
Εάν επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο αρχείο,κάποιο βίντεο,κάποια φωτογραφία ή ότι άλλο θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε πάντα να μας βρίσκεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση μας oriakoinourias@gmail.com . Θα χαιρόμασταν πάρα πολύ να βλέπαμε το όνομα σας στις ειδοποιήσεις μας.


4.Το twitter μας: @oriakynourias 
Τέλος, ο λογαριασμός μας στο Twitter για αυτούς που απλά δεν συμβιβάζονται με τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Περιμένουμε να μας ακολουθήσετε και να ενημερώνεστε πότε το μπλοκ μας κάνει μια ανάρτηση.


Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα social media και ας είναι αυτή η αφορμή να έρθουμε πιο κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε ένα σχόλιο γράφοντας την γνώμη σας , τις ιδέες σας και τις παρατηρήσεις σας!