Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

3ο Φεστιβάλ Απανταχού Ωριατών και Φίλων Ωριάς

Ο Σύλλογος μας για 3η συνεχόμενη χρονιά σας καλεί στο 3ο Φεστιβάλ απανταχού Ωριατών και φίλων Ωριάς που θα λάβει χώρα στο χωριό μας από 13 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου, για ένα μοναδικό καλοκαίρι. Ξεκινώντας με το τουρνουά τάβλι και δηλωτής που έχει πλέον γίνει παράδοση, το φεστιβάλ συνεχίζεται με γαστρονομική συνάντηση στην πλατεία του χωριού μας , με την βοήθεια των γυναικών του συλλόγου ,που θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να τις ευχαριστήσουμε για την υπομονή και το μεράκι που δείχνουν.
Στις 16 Αυγούστου σας περιμένουμε φυσικά στο αποκορύφωμα του φεστιβάλ ,που δεν είναι άλλο παρά το καθιερωμένο πανηγύρι μας, με άφθονο φαγητό και κρασί καθώς επίσης και χορό.
Στις 17 Αυγούστου,θα συζητήσουμε για το μνημείο πεσόντων Ωριατών και θα γίνει αφιέρωμα στην Ωριάτικη Ομογένεια.Την επόμενη ημέρα το πρωί σας περιμένουμε όλους στην αίθουσα κάτω από την πλατεία του χωριού μας ,για την εθελοντική αιμοδοσία. Μετά την περσινή επιτυχία,όπου συγκεντρώθηκαν συνολικά 16 φιάλες αίμα,σας προσκαλούμε να δώσετε λίγο από τον χρόνο σας και να ενισχύσετε την ομάδα αιμοδοσίας που έχει πλέον το χωριό μας στο παναρκαδικό Νοσοκομείο.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας ,στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου θα υπάρξει προβολή κινηματογραφικής ταινίας.
Μετά από πολλά χρόνια ο σύλλογος οργανώνει μια εκδρομή στις 20 Αυγούστου με προορισμό ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ - ΣΤΟΥΠΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην εκδρομή αυτή παρακαλείται να επικοινωνήσει εως 17 Αυγούστου με το δσ του συλλόγου. Το πρόγραμμα καθώς και το κόστος θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σας υπενθυμίζουμε βέβαια την δανειστική βιβλιοθήκη μας καθώς και την συλλογή απο επιτραπέζια παιχνίδια.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους!            
             

                   
         
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε ένα σχόλιο γράφοντας την γνώμη σας , τις ιδέες σας και τις παρατηρήσεις σας!